Diensten

 Montage volgens plan

Bij een opening, reorganisatie of verbouwing is een goede planning en het halen van de deadline
jouw grootste zorg. Want je winkel moet natuurlijk op tijd (weer) open kunnen voor je klanten. Dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom komen we met een vakkundig team bij jou langs om de  winkelstellingen, het winkelinventaris en de klantengeleiding vakkundig én snel te monteren. Uiterst efficiënt, volgens een vooraf besproken plan. Succes verzekerd.
 

Storingdienst

Niets is vervelender dan een storing. Wij verhelpen deze daarom zo snel mogelijk. Je krijgt direct na je melding een reactie van ons, zodat je weet dat je aanvraag in behandeling is. Vervolgens doen we ons best om de storing binnen 48 uur op te lossen. Onze monteurs verrichten reparaties aan diverse merken en types klantgeleiding, checkouts en geldlades. Ze verhelpen het probleem ter plekke, zodat jij verder kunt met je werkzaamheden.

Demonteren

Bij een verbouwing wil je complicaties en vertragingen vanzelfsprekend voorkomen. Het leeghalen van een winkelpand is echter een vak apart. Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren van winkelstellingen en -inventaris, zoals checkouts en klantengeleiding. We werken vakkundig, efficiënt en zorgvuldig. In korte tijd maken we het pand leeg en gereed voor nieuwe inrichting. De afvoer verzorgen we met eigen materieel. Zo kun jij snel door met het vervolgtraject.