Diensten

Voor onderhoud, reparatie en (de)montage kun je - kleine ondernemer of grote keten - op ons rekenen. Wij hebben een eigen werkplaats en komen tevens met ons professionele materieel bij jou op locatie. Dit doen we door heel Nederland, voor onze klanten in de food- en non-foodbranche. We helpen je vakkundig en snel!

Onderhoud en reparatie winkelwagens

Wij repareren en onderhouden alle merken en soorten wagens. In onze werkplaats en/of bij u op locatie controleren wij wielen, bewegende delen en muntsloten en kan er laswerk verricht worden. Je kunt tevens op vaste momenten in het jaar gebruik maken van onze hulp. Ook restyling van je wagens naar een nieuwe huisstijl is mogelijk.

Monteren

Bij een opening, reorganisatie of verbouwing is een goede planning en het halen van de deadline jouw grootste zorg. Want je winkel moet natuurlijk op tijd (weer) open kunnen voor je klanten. Dit snappen wij maar al te goed. Daarom komen we met een vakkundig team bij jou langs om alle stellingen en ander winkelinventaris vakkundig én snel te monteren. Uiterst efficiënt, volgens een vooraf besproken plan. Succes verzekerd.

Storingdienst

Niets is vervelender dan een storing. Wij verhelpen deze daarom zo snel mogelijk. Je krijgt direct na je melding een reactie van ons, zodat je weet dat je aanvraag in behandeling is. Vervolgens doen we ons best om de storing binnen 48 uur op te lossen. Onze monteurs verrichten reparaties aan diverse merken en types klantgeleiding, checkouts en geldlades. Ze verhelpen het probleem ter plekke, zodat jij verder kunt met je werkzaamheden.

Demonteren

Bij een verbouwing wil je complicaties en vertragingen vanzelfsprekend voorkomen. Het leeghalen van een winkelpand is echter een vak apart. Wij zijn gespecialiseerd in het demonteren van winkelstellingen en -inventaris, zoals checkouts en klantgeleiding. We werken vakkundig, efficiënt en zorgvuldig. In korte tijd maken we het pand leeg en gereed voor nieuwe inrichting. De afvoer verzorgen we met eigen materieel. Zo kun jij snel door met het vervolgtraject.